Sponsors
Jeugd Batminton Plus

Lidgeld

terug

Het lidgeld werd als volgt vastgelegd:

  • Jeugdspeler (geboren in 2000 of later): 65,- €
  • Volwassene (+18 jaar, competitiespeler en recreant): 85,- €
  • Andersvaliden: idem als jeugdspeler of volwassene

Steunend lid: 15,- €
Vanaf het 3e gezinslid geniet je van 5,- € korting op het lidgeld.

Inschrijven kan tijdens de opendeurdagen of elke dinsdag in de Sporthal Brasel.
Het lidgeld omvat tevens de aansluiting bij Badminton Vlaanderen en PBA (Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen).  Badminton Vlaanderen maakt een onderscheid tussen recreanten- en competitiestatuut. Jouw statuut kan je terug vinden op de website van Badminton Vlaanderen.

Binnen onze club wordt het competitiestatuut voorbehouden voor de basis-competitiespelers. Wanneer je als recreant invalt bij een competitiewedstrijd of deelneemt aan een tornooi voor competitiespelers, zal je statuut automatisch overgaan van recreant naar competitiespeler. De omgekeerde weg is enkel mogelijk bij het begin van een nieuw Badminton Vlaanderen-seizoen (januari).
Voor het lidgeld maken wij echter geen onderscheid tussen recreanten en competitiespelers zodat dit zeker geen hinderpaal mag zijn om deel te nemen aan de competitie of tornooien.
Naast de bijdrage voor Badminton Vlaanderen en PBA dekt het lidgeld ook de zaalhuur, onkosten voor trainers en de aankoop van shuttles.

Door aan te sluiten bij Spinshuttle ben je automatisch verzekerd voor ongevallen die plaats vinden tijdens de vrije speeluren, trainingen, competitiewedstrijden en tornooien. Indien zich een ongeluk mocht voordoen, vragen wij u onmiddellijk contact op te nemen met iemand van het bestuur. Hij/zij zal dan de nodige stappen ondernemen zodat alle papieren tijdig in orde worden gebracht.

Tot slot nog dit, bepaalde ziekenfondsen (CM, onafhankelijke, ...) betalen elk jaar een deel van het lidgeld terug. De juiste voorwaarden verschillen echter naargelang de mutualiteit. Je vraagt daarom best eerst de nodige informatie en documenten op bij uw ziekenfonds. Wij vullen deze documenten verder in zodat je ze daarna opnieuw bij uw ziekenfonds kan indienen.


terug

Navigatie

 

Social media        

 
Home
Club
Kalender
Activiteiten
Volwassenen
Jeugd
In beeld
Links
Contact
  facebook Picasa webalbums (Google)  
Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief