Sponsors
Jeugd Batminton Plus

Spinfashion en uitrusting

terug

Elke drie jaar krijgen al onze leden nieuwe clubtshirts, vorig seizoen ('16-'17) was het weer zo ver.
Iedereen kan het beste van zichzelf geven in gloednieuwe shirts van Erima. Hiervoor danken we onze sponsors:
Merel van schoonheidsinstituut Merel, Quality garage PVM en Liesbeth Peeraer van Ergo.
Zij schitteren op de voorkant van de shirts, achteraan pronkt ons logo. Uiteraard hebben we gekozen voor blauwe shirts, die kleur symboliseert als het ware onze club.
Naast dit shirt kregen onze leden ook de kans om een hele tenue aan te schaffen. Sommigen kozen voor een short, anderen voor een broek of een hele tenue met vest erbij. Je kan ze herkennen aan het Spinshuttle logo. Stralen zullen ze!

 *****

Badminton stelt geen specifieke eisen aan sportkledij of -schoenen. Alle mogelijke combinaties worden toegestaan. In de nieuwe sporthal Brasel is net zoals in vele andere sporthallen echter alleen schoeisel met slijtvaste zool toegelaten. Indien je niet zeker bent of jouw sportschoenen voldoen, vraag dan raad aan de zaalwachter. Hij/zij kan je vragen je schoenen te testen op een testmat om zeker te zijn van de kleurvastheid van de zolen.
Mogen wij ook vragen om de sportschoenen pas aan te doen in de kleedkamer of bij het betreden van de sporthal zodat er geen zand of kiezels mee in de hal worden gebracht. Tijdens de pauzes is het NIET toegestaan met de sportschoenen naar buiten te wandelen.

Elk nieuw lid ontvangt bij inschrijving een GRATIS club T-shirt.

Wij hopen vanzelfsprekend dat dit T-shirt veelvuldig gedragen wordt, zeker tijdens deelnames aan competitie of tornooien.  Hierbij dient opgemerkt te worden dat het gratis club T-shirt eigendom blijft van Spinshuttle. Extra T-shirts worden verkocht aan een democratische prijs van €25.

Elk lid zorgt voor zijn eigen badmintonracket. Degelijke rackets voor de beginnende speler zijn in de handel reeds te koop vanaf 20,- €. Voor de allerkleinsten bestaan er zelfs rackets met een kortere steel. De club beschikt over enkele rackets die aan beginners tijdelijk in bruikleen worden gegeven. Deze rackets blijven echter in het bezit van de club en worden op het einde van de avond dan ook terug bezorgd. Wil je meer weten over hoe het juiste badmintonracket te kiezen?  Klik hier.

Alle leden spelen met shuttles van de club. Zowel nylon als veren shuttles zijn aanwezig. Wij vragen wel om na iedere wedstrijd de shuttles terug in de voorziene doos of kokers op te bergen.
Shuttles die stuk zijn of niet correct meer vliegen mogen in de vuilnisbak. Als je niet zeker bent of de shuttle al dan niet stuk is, vraag dan raad aan iemand van het bestuur of een trainer/trainster.

Tot slot doen we een oproep aan alle leden om de netten mee te helpen opzetten en afbreken. Met vereende krachten gaat alles sneller.


terug

Navigatie

 

Social media        

 
Home
Club
Kalender
Activiteiten
Volwassenen
Jeugd
In beeld
Links
Contact
  facebook Picasa webalbums (Google)  
Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief