2018-2019

Algemeen

Prestaties

Zoals ondertussen een traditie startten we half augustus terug om de benen en armen los te schudden, voor het eerst sinds enkele jaren haalden we de kaap van 100 leden net niet (95 leden).

In september mochten we Mobisport weer verwelkomen zodat we onze uitrusting konden aanvullen op optimaal te presteren!

Ons bestuur

Phil geeft de fakkel door aan Eline Segers, zij is reeds lid van het bestuur sinds seizoen 2014-2015 en speelt in de club sinds 2004. Veel succes Eline!

We hebben dit seizoen 14 competitieploegen die dit seizoen weer alles gegeven hebben, met zeer wisselend succes. 

Vieren mochten onze jongens Hugo Kennis, Jarne Van Baelen, Simon Van Dessel en Siebe Van Gompel bij de -15 voor hun welverdiende 1ste plaats. Toekomst verzekerd! Doe zo verder!

Ook onze eerste herenploeg mag door hun voortreffelijk resultaat als beste tweede volgend seizoen in 2de provinciale spelen. Een primeur voor onze club! Dikke proficiat aan Jarne Heymans, Ynias Beyens, Peter Heymans, Erik Beyens en Hans Van Bouwel.

Sinds de nieuwe telling van de klassementen mochten we ook weer de eerste B2’s in onze club verwelkomen. Proficiat Jarne Heymans (enkel en dubbel) en Hans Van Bouwel (dubbel)!

Activiteiten

  • Voor onze jeugd stond er dit jaar ook weer het JOC-tornooi op de agenda. Jonge badmintonspelers uit de kempen leefden zich uit op het veld. Alweer een geslaagde voormiddag.
  • De Sint & zijn pieten wisten ook dit jaar de weg naar de sporthal nog te vinden en “beloonden” onze jongens en meisjes met lekkers.
  • Lekkers was er ook voor onze volwassenen op de nieuwjaarsreceptie.
  • Traditiegetrouw werd in februari het familietornooi georganiseerd. Met x ploegen een iets lagere opkomst dan vorig jaar, maar aan spelvreugde geen gebrek! Een topdag!
  • Wafels worden bij ons ook nog steeds verkocht. De opbrengst? Laten we het houden op “volgend jaar beter”.