2021-2022

Algemeen

Voor het eerst in het bestaan van Spinshuttle starten we ons seizoen vervroegd! Doordat we omwille van de coronapandemie ons badmintonjaar zagen verdwijnen als sneeuw voor de zon, startten we het nieuwe seizoen reeds op 15 juni 2021. Vanaf toen mochten we terug spelen in de zaal, daarom besloten we om onze leden al te laten spelen en dit heel de zomer door. Op die manier waren onze competitiespelers ook goed voorbereid na een jaartje niet gespeeld te hebben. Er waren dit seizoen 82 leden en 10 competitieploegen.

We spelen dit jaar op dinsdag en op zondag, dat is nieuw want onze donderdag is helaas weggevallen. Dit komt doordat de Spinhal werd afgebroken waardoor de turners een nieuwe trainingsplek zochten. Dat hebben zij gevonden op terrein 4 in onze sporthal waardoor wij hier op donderdag niet meer terecht kunnen. Als alternatief kunnen onze leden voortaan op zondagvoormiddag vrij komen spelen. Deze regeling zou zeker voor de komende 3 jaar zijn.

Proficiat aan de kersverse ouders!

Hanne en haar vriend Toon werden trotste ouders van hun kleine meid Lien. Ook Steven Noels en zijn vriendin werden opnieuw mama en papa en dit van Toos.
Joachim Thijs en zijn vrouw Eva werden voor het eerst ouders van Nell.

 

Activiteiten

Wafelslag

Op donderdag 4 november stonden we nog eens met een kraampje op de markt om wafels te verkopen ten voordele van onze club. Helaas was dit een zeer regenachtige dag en bleef de grote opkomst thuis. We zijn blij met alle extra's!

Familiewandeling (eerste editie)

Bij het lezen van de geschiedenis van de club viel het ons op dat er vroeger wel veel meer georganiseerd werd binnen de club. Dit vonden wij jammer, wat meer leven in de club is altijd fijn. Daarom organiseerden we dit seizoen onze eerste Familiewandeling met lekker ontbijt, dit op zondag 5 december. Helaas gooide corona ook hier weer roet in het eten en konden we enkel nog gaan wandelen, het ontbijt zal voor een andere keer zijn. De wandeling was echter wel heel leuk. We gingen met een 30tal leden op stap. Een tussenstop met een warme chocomelk, jenevertje en een koffiekoek kon de wandelaars wel smaken. Hierbij kwamen Phil (oud voorzitter) en Anja helpen, dit was ook een fijn weerzien.

Familietornooi

Met spijt in het hart stellen we ons familietornooi nog maar eens uit, maar ook onze nieuwe datum, 15 mei, had niet genoeg succes en moesten we helaas aflossen. We hopen volgend jaar terug meer geïnteresseerden te hebben op onze gekende eerste zondag van februari!

Onze nieuwjaarsreceptie hebben we wel kunnen laten doorgaan. Lekkere hapjes en drankjes werden goed onthaald! Hmmm! Schol op een nieuw sportief jaar!