2022-2023

Algemeen

We begonnen ons seizoen al op 9 augustus. Enkele enthousiastelingen konden niet wachten dus hebben we onze startdatum, wat eigenlijk half augustus is, maar wat vervroegt. We beginnen dit seizoen met maar liefst 13 competitieploegen

Een leuk initiatief dat wel dit seizoen hebben gestart is de hapjes & tapjes avond. Elke laatste dinsdag van de maand trakteert de club met snacks: chips, nootjes, koekjes,... ! Het is altijd zeer gezellig in de kantine en het brengt de leden weer wat dichter bij elkaar.

We eindigden ons seizoen op 30 mei 2023 met 71 leden. Dat is niet veel als we kijken naar de voorbije jaren. We hopen dat al onze leden met plezier komen spelen en elke dinsdag opnieuw een leuke badmintonavond kunnen beleven. We streven niet naar een grote groep leden, maar naar een leuke, warme een sociale groep die uit elke wedstrijd het beste wil halen en SAMEN PLEZIER wil beleven. 

Ons bestuur

Ons bestuur ziet er nog hetzelfde uit. Eline Segers blijft voorzitter, net zoals dat Yves Vanhove de competitie voor zijn rekening blijft nemen. Liesbeth is onze secretaris, Hanne blijft penningmeester en Dorien verzorgt onze nieuwsflash.

Nieuwe t-shirts met dank aan onze sponsors

Dit jaar was het ook tijd voor nieuwe t-shirten. Bedankt aan onze sponsors Maison Jolie, Grust Mol, Jarco Caers en Destinus om dit mogelijk te maken. We kozen voor donkerblauwe shirts van Jako. Het was ook mogelijk om rokjes, polo's, broeken, vesten en trainingsvesten te bestellen. Wat zien onze leden er weer piekfijn uit!

Activiteiten

Familiewinterwandeling

Op 18 december vond onze 2e familiewandeling plaats. Met een 32 tal enthousiastelingen gingen we op pad in het mooie, maar vooral zeer koude, Retie. In een mooi bevroren decor genoten we van een wandeling van 7km en een hapje en een drankje onderweg. Phil en Anja zorgden mee voor warme chocomelk en lekker verse pistolets

Familietornooi

Op 5 februari konden we eindelijk, na enkele moeilijke jaren, terug ons familietornooi organiseren! En wat was dat een succes! 25 ploegen deden mee met het volwassenentornooi en 5 met het senior-junior. Iedereen aanwezig, leuke matchen gespeeld en de winnaars goed ik de bloemetjes gezet. Dit jaar kozen we niet voor trofeeën of medailles maar voor flessen kinderchampagne en cava. Ook hadden we voor alle deelnemers een sportbar als aandenken en bedankje. Op naar volgend jaar!

WINNAARS

Volwassenen-tornooi

"Telepateam" met Steven en Lisa

Senior-junior tornooi

'De knuffelmonsters' met Wout en Christel

Prestaties

Kampioen

Voor het eerste in onze Spinshuttle geschiedenis gaan we in 1ste provinciale spelen met de gemengde. Proficiat Ynias, Caro, Eubil & Lore (1G) met jullie kampioenschap!

Sportlaureaat Dessel

Op 17 februari werden, na een aantal jaren corona, de sportlaureaten van Dessel terug uitgereikt. Dit jaar vielen we in de prijzen! In de categorie beste mindervalide prestatie behaalde Jeroen Smets de 3e plaats en Kato Van den Troost de 1e plaats. Hele dikke proficiat aan beiden!