2015-2016

Algemeen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Dit jaar zorgden we met z'n 121 leden voor en super leuk badmintonseizoen!

Activiteiten

We waren nog maar net van start gegaan of daar was ons Winteruurtornooi al weer. Deze tweede editie was weer een succes met 34 ploegen. Het was een avond vol plezier en veel sfeer.

"Siiiinterklaasje kom maar binnen met je knecht want onze leden staan allemaal even recht…" Oke, misschien wat overdreven, maar sportief zijn ze zeker en vast! Dit jaar moesten ze aan Sinterklaas kunnen bewijzen dat ook zij goede pieten zouden zijn. Aan de hand van een loodzwaar pietenparcours, onder leiding van de hulppieten van de Sint, lieten ze het beste van zichzelf zien. En of ze dat goed deden! De Sint had voor iedereen iets lekkers bij! Het was een avond om van te smullen!

Nadat de feestdagen achter de rug waren, trakteerden we onze leden ook dit jaar op een nieuwjaarsreceptie. Met lekkere hapjes en een drankje werd er na de training leuk bijgepraat en gesmuld in de kantine.

 

Sinterklaas, feestdagen, hapjes op de nieuwjaarsreceptie, … tijd om heel de familie aan het sporten te krijgen! Dit keer viel ons familietornooi uitzonderlijk eens in januari, maar dat hield sportief Dessel en omstreken niet tegen om er een leuke dag van te maken! Maar liefst 39 ploegen schreven zich in. Op naar de volgende editie!

Wie lust er een wafel? Iedereen toch? Dat hebben wij dan ook dit jaar weer goed bekeken! Om ons jeugdweekend financieel een opstapje te geven gingen we weer de straten op om wafels te verkopen. We verkochten maar liefst 1000 pakken lekkere Mina wafels!

Mensen blij met wafels, wij blij met centjes. Reden genoeg om er weer een top jeugdweekend van te kunnen maken! Dat deden we op 7-8 en 9 mei traditiegetrouw in de Bemd hal in Arendonk. Jong en oud amuseerden zich met de talrijke spelletjes, leuke quiz, zeer lekker eten en een sportief clubkampioenschap!