2014-2015

Algemeen

We hadden dit seizoen 119 leden, waarvan 32 jeugdleden.

Ons bestuur

Bij de start van ons nieuwe seizoen zag ons bestuur er al meteen net iets anders uit. We verwelkomden Rik, Dorien en Eline. Drie leden die zich reeds een paar jaar inzetten voor ons jeugdweekend, zetelen vanaf nu dus ook in het bestuur. We heten hen van harte welkom.

Jammer genoeg koos Sigrid Van Gompel er voor om haar fakkel door te geven als bestuurslid. Wij willen Sigrid graag heel hard bedanken voor al haar jaren bij het bestuur en hopen op nog vele jaren badmintonplezier met haar binnen onze club!

Activiteiten

Winteruurtornooi (eerste editie)

De nieuwe leden in het bestuur waren nog niet nieuw genoeg of ons allereerste Winteruur tornooi stond al voor de deur. Ons gloednieuw tornooi vond voor de eerste keer plaats op 25 oktober '14 en was al meteen een succes. 62 sportievelingen van verschillende clubs binnen de provincie en daarbuiten, kwamen hun beste beentje voorzetten tijdens ons avondtornooi. Daarna werd de gezellige sfeer verdergezet in onze kantine. Een positieve ervaring die zich de komende jaren zal verderzetten!

Overige activiteiten

  • Traditiegetrouw kwamen zwarte pieten onze jeugdleden verrassen met wat lekkers. De pieten speelden mee met onze jeugd en samen maakten ze er een leuke en actieve les van. Hopelijk hebben ze volgend jaar weer wat lekkers bij voor ons!
  • Op ons familietornooi waren er op 1 februari '15 weer heel wat sympathisanten aanwezig. Samen met vele mama’s, papa’s, vrienden, vriendinnen, familie en andere sportievelingen zorgden we weer voor een leuke zondag vol sfeer.
  • Om ons jeugdweekend te sponseren, werden er heel wat wafels verkocht tijdens onze jaarlijkse wafelslag. Alles was uitverkocht dankzij de hulp van een aantal leden die elk jaar weer paraat staat om ons te helpen, heel hard bedankt aan al de helpende handen!
  • Daardoor kon ons jeugdweekend weeral maar eens niet stuk dit jaar. Met z’n 22 hebben we ons weer een weekend lang geamuseerd in de Bemdhal in Arendonk. Badmintonnen, spelletjes spelen, zingen, dansen, quizzen, … en ook lekker eten, het was een weekend om in te kaderen. Wij kijken alvast uit naar de volgende editie!

Prestaties

  • De -17 meisjes werden kampioen in hun reeks. Proficiat aan Han, Caro en Louise!
  • Ook Eubil Cabije nam dit seizoen maar liefst aan 15 tornooien deel! Op de Junioren Ranking van de Belgische Badminton Federatie staat hij op de 2de plaats bij de JE -13!

 

Wij hebben alvast genoten van een vruchtbaar badmintonjaar met vele nieuwigheden. We kijken ernaar uit om ook van volgend seizoen een spetterend badminton jaar te maken.