1998-1999

Algemeen

Na de zeven vette jaren kwamen onvermijdelijk een aantal magere jaren..
Het bestuur werd gevormd door Luc Swaelen, Paul Horemans Carine van Eyndhoven, Phil Faes en Danny Maes.

Opnieuw was er een lichte terugval in het ledenaantal (van 90 naar 81)

Activiteiten

Ook een aantal clubactiviteiten kenden minder succes. Enkel de fuif, een organisatie rond "30 jaar Django" in samenwerking met jeugdclub Scharnier, was een gigantisch succes. Het zou echter ook de laatste fuif van Spinshuttle worden. De laddercompetitie, het familietornooi en enkele nieuwe initiatieven zoals "De nacht van de Badminton" werden wegens gebrek aan interesse afgevoerd. De opendeurdag, de nieuwjaarsreceptie en het teerfeest vonden wel gewoon plaats.

Prestaties

    Op sportief vlak verliep het echter een heel stuk beter. Dankzij de professionele begeleiding van de nieuwe trainer Jef Verboven, werden enorme vooruitgangen geboekt.
    Voor het eerst in de geschiedenis van de club werd zelfs een ploeg afgevaardigd in de jeugdcompetitie (-17 jaar) en zij werden prompt kampioen. Wim Dens, Wannes Geboers, Tim Cools en invallers Matthias Wijnants en Tim van Saet vormden deze succesploeg.

    Maar zij waren niet de enigen. Ook Spinshuttle 2 (de tweede herenploeg met basisspelers Bart Vandevelde, Peter Verkammen, Guy Dillen,  Dirk Antonis en Gert Willems) werd kampioen in hun reeks van de 5de afdeling. En dat er gefeest werd, is duidelijk te merken op onderstaande foto.