1999-2000

Algemeen

Carine van Eyndhoven nam na 5 jaar trouwe inzet en voorzitterschap afscheid van de badmintonsport. Zij werd binnen het bestuur vervangen door Peter van Bijlen die na enkele jaren afwezigheid de fakkel terug opnam en meteen voorzitter werd. Een andere nieuwkomer was Leona Gijs die voortaan op maandagavond de dorstigen zou laven na de geleverde inspanningen. Daardoor werd ook het eeuwige zoeken naar tappers opgelost.

Net als afgelopen seizoen, werden ook dit jaar 4 ploegen ingeschreven voor competitie: 1 gemengde ploeg en 3 herenploegen (de jeugdkampioenen van afgelopen jaar mochten nu hun kunnen tonen bij de ‘groten').

Activiteiten

Mede onder impuls van Peter van Bijlen werd het familietornooi terug in leve geroepen. De opkomst was eerder matig maar door de positieve respons van alle deelnemers en toeschouwers zag de toekomst van dit evenement er toch opnieuw rooskleurig uit.
Het seizoen werd traditioneel afgesloten met het teerfeest dat even traditioneel opnieuw een succes werd. Het "weekendje Wenen" was daarvoor zeker één van de redenen.

Prestaties

En opnieuw hadden we een kampioenenploeg. Na een spannende eindstrijd en met een vat bier als inzet, wist de gemengde ploeg het laken naar zich toe te trekken. Verantwoordelijk voor deze STUNT waren: Sonia Rossenbacker, Lieve Kemps, Sven Engelen en Phil Faes.

Maar zij waren niet de enigen op de kampioenenviering van de Desselse Sportraad. Spinshuttlelid Winnie Blancquart behaalde voor de eerste maal goud op de Nationale Paralympics en zou dat later nog dikwijls herhalen. Spinshuttle is dan ook terecht fier op haar leden.