2003-2004

Algemeen

En dat de opwaartse trend was ingezet, bleek nog maar eens tijdens het seizoen 2003-2004. Maar liefst 74 namen stonden bij het einde van het seizoen op de ledenlijst. Mogelijk had de gratis sporttas bij inschrijving tijdens de opendeuravonden daar iets te maken. Onder die talrijke leden telden we steeds meer jeugdspelers zodat Veerle meer dan haar handen vol had. Het was dan ook noodzakelijk om een aantal duidelijke regels af te spreken met spelers en ouders.

Om nog nauwer met de club te kunnen samen werken en beter de (jeugd)beleidslijnen te kunnen uitzetten, vervoegde Veerle van Gompel dan ook het bestuur op het einde van het seizoen. Zij zou de plaats innemen van Peter Heymans die door te drukke bezigheden het bestuur even liet voor wat het is maar zich voor het overige zeer verdienstelijk bleef maken binnen de club als competitiespeler en later ook als trainer van de jeugdcompetitiespelers.

De competitie werd ook dit jaar weer verreikt met een extra ploeg want een tweede mixploeg werd gevormd en vervoegde de 4 reeds bestaande teams.

Activiteiten

Er werd opnieuw een volwaardig Sinterklaasfeest georganiseerd met het bezoek van de Sint en zijn pieten aan de jeugdtraining. En omdat ze toch allemaal braaf geweest waren, kreeg ieder een grote zak snoep.

Ook het familietornooi trok het succes van vorig jaar door met een maximum aantal ploegen. Maar liefst 32 teams streden om de bekers en het waren uiteindelijk de "Headless Horsemen" onder aanvoering van het nieuwe lid Tom Van Hout dat met de overwinning ging lopen voor "In Team", zijnde Wim Verwaest (ook al een nieuw Spinshuttlelid) en vriendin

Prestaties

Spijtig genoeg konden we ook dit seizoen weer geen kampioenenploeg vieren hoewel er individueel wel heel wat successen werden geboekt want zowel Sigrid van Gompel, Sara Verbeiren, Ria van Campfort, Christa Janssen, Wim Verwaest en Dirk Antonis kroonden zich tot C2-speler. Guy Dillen had al langer dat statuut en Peter Heymans was eind vorig seizoen zelfs C1 geworden.