2002-2003

Algemeen

Na de grote bestuurswisseling tijdens het voorgaande seizoen, bleef iedereen op post. De routine die ondertussen was aangekweekt, wierp dan ook zijn vruchten af want het ledenaantal ging voor het eerst weer lichtjes terug omhoog.

Ook de competitiespelers gingen op hetzelfde elan door met als resultaat 1 heren-, 1 dames- en 1 mixploeg. Zij krijgen bovendien het gezelschap van een nieuwe jeugdploeg gevormd uit een nieuwe lichting eigen spelers: Sander van Baelen, Lynn Penasse en Diane Faes.

Phil Faes nam de tapkraan over van Leona, een waardige opvolger voor deze belangrijke taak binnen onze club. Bovendien kregen we naast Veerle, die nog steeds de jeugd een handje helpt, ook opnieuw een gediplomeerd trainer binnen onze club: den Ben van 't Heurenteuts Dropke zou de komende twee seizoenen zijn badmintonkennis doorgeven aan jong en oud.

Activiteiten

Het grootste succes werd echter geboekt met het "recreatief familietornooi" met de deelname van maar liefst 62 spelers verdeeld over 29 ploegen.
Hierbij het verslag van een zeer geslaagde editie:
"Op 16 februari was het weer zo ver: het jaarlijkse familietornooi. 29 ploegen stonden paraat om de strijd aan te gaan, 24 bij de senioren en 5 bij de jeugd. Dit is toch wel een record. Er werd in poules van 4 teams gespeeld. Iedereen, goed en minder goed, kwam aan zijn trekken, het was dan ook een sportief succes.
Voor het eerst was er ook een poule met jeugdteams. Een heel leuke ervaring voor groot en klein. Natuurlijk moeten er winnaars zijn, al kreeg iedere deelnemer een aandenken aan deze memorabele dag. Bij de senioren waren de winnaars Sven Engelen en Michel Keersmaekers-Michiels. Bij de jeugd waren dit Lynn Penasse en Marijse Minnen alias B@minton Maly"

Voorts verliep alles zijn gewone gangetje: de opendeuravond, deelname aan de Roefeldag, de kwis, de nieuwjaarsreceptie, de huldiging van Winni Blanquart tijdens de viering van de Desselse sportlaureaten, het teerfeest en als bijkomende clubactiviteit gingen we voor de eerste keer een avondje karten in Lommel.