2001-2002

Ons bestuur

Peter Verkammen, Guy Dillen en Luc Swaelen
Dirk Antonis, Peter Heymans en Phil Faes
Sigrid Van Gompel en Sara Verbeiren

Met opnieuw een voltallig bestuur bestaande uit 6 mannen en 2 vrouwen werd getracht om de negatieve spiraal om te buigen:

 • Dirk Antonis: medestichter van Spinshuttle die na lange afwezigheid binnen het bestuur terug de taak van voorzitter op zich neemt.
 • Peter Verkammen: reeds enkele jaren geleden overgekomen van badmintonclub 't Lobke uit Lille, die hij mee uit de grond stampte. Hij vervulde de taak van secretaris met brio.
 • Sara Verbeiren: de enthousiaste medewerkster voor alle nevenactiviteiten van onze club.
 • Sigrid van Gompel: manusje van alles waaronder verzekeringen.
 • Phil Faes: de ouwe getrouwe en vooral betrouwbare man die de financiën van onze club goed in het oog houdt.
 • Guy Dillen: verantwoordelijke voor website en public relations.
 • Peter Heymans: afgevaardigde voor competitie en tornooien en tevens trainer-coach van onze dames.
 • Luc Swaelen: reeds jarenlang (vanaf 1992) de materiaalmeester en tevens ondervoorzitter van de club.

Activiteiten

De georganiseerde activiteiten behaalden onverhoopte successen: volle bak op de Spinkwis, meer dan 20 deelnemende ploegen tijdens het recreatief familietornooi en een geslaagd teerfeest maakte het succes compleet.

En natuurlijk kenden we ook veel bijval van binnen en buiten de club tijdens de receptie
ter gelegenheid van "10 jaar Spinshuttle". Bovendien werden alle leden verrast met een nieuw club T-shirt dat speciaal voor deze gelegenheid werd gemaakt.

Prestaties

  Het eerste resultaat viel te merken in een opnieuw fel toegenomen clubgevoel onder de leden. Het clubkampioenschap zorgde elke maandag voor de nodige spanning en sfeer, de wekelijkse bezetting van de velden en de gezellige naweeën in de kantine waren nooit beter en het aantal helpers voor de 8ste spinkwis en andere activiteiten was nooit zo groot.

  Competitief deed de herenploeg met Guy Dillen, Peter Heymans, Peter Verkammen en Dirk Antonis het verre van slecht in de 4de provinciale. En voor het eerst was er ook een damesploeg actief binnen onze club: Sigrid van Gompel, Sara Verbeiren, Ria van Campfort en invalster Thea Swinkels wisten aardig van zich af te bijten.

  Omdat de competitieploegen voortaan hun thuiswedstrijden speelden op maandagavond, nam ook de competitiebeleving onder de andere leden fel toe. Bij elke wedstrijd konden onze spelers en speelsters dan ook rekenen op een uitgebreide schare supporters.

  Tot slot nog even meegeven dat we het seizoen afsloten met 56 leden waaronder 14 jeugdspelers en 16 dames. Dit aantal was weliswaar een dieptepunt in de geschiedenis van Spinshuttle maar iedereen was er rotsvast van overtuigd dat de moeilijkste jaren achter de rug waren. Vanaf nu kon het alleen maar bergopwaarts gaan