1994-1995

Algemeen

Dirk Antonis en Alex Jans namen ontslag uit het bestuur. Zij werden vervangen door twee dames: Carine Van Eyndhoven nam de voorzitterssjerp over en Tiny Adriaensen nam de moeilijke taak van een eigen clubblad op zich; namelijk "'t Buksje van den Badminton".Omdat de voorraad T-shirts uitgeput was, werd besloten om een nieuwe serie te laten drukken. Daarbij werd ook het logo gemoderniseerd. Om het geheel compleet te maken werd ook een trainingspak ontworpen en voor een spotprijsje verkocht onder de leden.

Op competitievlak waren twee ploegen actief; één heren- en één gemengde ploeg.
Helaas moesten zij het gedurende de tweede seizoenshelft stellen zonder trainer.
Jef Janssen had tot dan elke dinsdagavond onze competitiespelers de nodige badmintontechnieken bijgebracht maar moest dit omwille van persoonlijke redenen stop zetten.

Activiteiten

De goede dingen van de afgelopen seizoenen werden bewaard: de opendeurdag, de laddercompetitie, de Spinshuttle-party (ditmaal reeds in november), de nieuwjaarsreceptie, het familietornooi, enz.

Daarnaast namen we als club deel aan het recreantentornooi in Turnhout en een "driedaagse fietsenkoers op rollen" waar Rik Slegers, Peter Heymans, Koen Geboers en vooral Karl Ooms iedereen verbaasden dat ze niet alleen konden badmintonnen maar ook konden hardrijden.

Verder werd onder impuls van enkele kwissers onder onze leden deelgenomen aan een sportkwis en de "Gouden Bal". Bovendien hadden we de laatste twee edities van de kwis onder Spinclubs gewonnen. Dit alles zette ons aan om in samenwerking met vzw Spin de eerste "Spinkwis" te organiseren.

Het seizoen werd niet meer afgesloten met de traditionele Spinshuttle-party maar met een heus "teerfeest" voor alle 85 leden en hun partners. De kantine van Braberg Sport was het decor voor een onvergetelijke avond. Vele bestuurs- en andere leden ontpopten zich tot getalenteerde zangers geholpen door een karaoke-installatie.

Marc Segers, An Brouwers, Guy Dillen, Peter Heymans, Peggy de Kort, Ilse Smets en Dave Blankert geven het beste van zichzelf tijdens de karaoke op het teerfeest

Een innemend duet van Rik Slegers en Joris Daemen.
Om nooit te vergeten!