1993-1994

Activiteiten

Maar niet enkel op sportief vlak werden successen geboekt, ook de nevenactiviteiten van Spinshuttle kenden veel bijval: de opendeurdag bij de start van het seizoen, de Spinshuttle-party, de nieuwjaarsreceptie, de deelname aan de Desselse Bierfeesten (Spinshuttle verzorgde de tap op vrijdagavond) en tot slot het eerste "familietornooi".
Zoals de naam aangeeft, werd dit een waar familiegebeuren waarin clubleden een team vormden met niet-badmintonners (familieleden, geburen, werkmakkers, enz.). Het bleek een succesformule want meer dan 50 sporters namen deel en beleefden een gezellige dag. Een aantal onder hen zouden later zelfs lid worden van de club zodat het seizoen weerom werd afgesloten met 81 leden.

Winnaars van het familietornooi

  • 1ste plaats: De Bundy's met Paul Horemans, Peter van Bijlen, Luc Vervaeren en Mark Bakelants.
  • 2de plaats: The A-team met Peter Heymans, Marc Segers, Frank Damen en Paul van Ham 
  • 3de plaats: de Sero-Positieven met Guy Dillen, Dirk Antonis, Jan Vosters en Peter Praet.

Prestaties

Na de stageperiode bij Merksplasse BC was voor Spinshuttle de tijd rijp om zelf aan te sluiten bij VBL en PBA. Stamnummer van de club: 10076.
De competitieploeg transfereerde en werd daarbij opgesplitst in twee herenploegen. Ook een aantal dames wilden de wedstrijdsfeer wel eens proeven wat resulteerde in een gemengde ploeg. De drie teams beten aardig van zich af en eindigden uiteindelijk allemaal in de middenmoot van het klassement. Het gevolg van deze goede resultaten was dat twee leden zelfs een klassementsverhoging kregen: Bart Heyns en Jan Neirinck werden beiden C2.

    Ons bestuur

    Peter Heymans, Hubert van Baelen en later ook Peter van Bijlen vervoegden het bestuur waardoor maar liefst 10 mannen de lijnen zouden uitzetten bij Spinshuttle.